POSEBNA PORUKA ZA BiH SA DEMONSTRACIJA U BEOGRADU: Vladan Đukanović poslao snažnu poruku - "PRIZNANJE!"

Tim povodom jedan od građana iz Srbije, izvijesni Vladan Đukanović je objavio emotivnu fotografiju i poslao snažnu poruku.

  • Regija

  • 10. Jul. 2020  

  • 3

Posebna poruka za BiH poslana je večeras s protesta koji se već četvrtu noć zaredom dešavaju u Beogradu.

Naime, jedan od okupljenih građana je na svom Facebook profilu objavio fotografiju na kojoj u ruci drži Cvijet Srebrenice, a u pozadini se nalazi zgrada Narodne Skupštine Srbije i demonstranti.

Sutra (11. jula) se obilježava 25. godišnjica genocida u Srebrenici kada će biti održana kolektivna dženaza i ukop devet od 8.372 ubijene nevine žrtve.

Tim povodom jedan od građana iz Srbije, izvijesni Vladan Đukanović je objavio emotivnu fotografiju i poslao snažnu poruku.

“Priznanje!”, napisao je u opisu fotografije na svom Facebook profilu.

alt

 

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...