ŠEMSO IZ MOSTARA IMA HIT NATPIS ZA PRODAJU LUBENICA: "Slađa i od tuđe..."

Vlasnik štanda Šemso dočekao nas je s osmijehom na licu nudeći hladne i, kako kaže, slatke lubenice.

  • Zabava

  • 11. Jul. 2020  11. Jul. 2020

  • 0

”Slađa i od tuđe žene” natpis je štanda za prodaju voća i povrća koji nasmije brojne prolaznike na regionalnom putu Mostar – Nevesinje.

Vlasnik štanda Šemso dočekao nas je s osmijehom na licu nudeći hladne i, kako kaže, slatke lubenice, prenosi Crna hronika info.

”Posla ima, prodajem domaće lubenice, ali i uvozne iz Grčke”, rekao je za Bljesak.info Šemso govoreći kako brojni putnici često stanu uz njegov štand nasmijani natpisom.

U Mostar, gdje radi, stigao je iz Cazina, a odatle mu i ideja za šaljivi natpis.

”U Bosni je ‘slađa i od tuđe žene’ uzrečica koja se često koristi pa kako sam ja stigao iz Bosne, tako sam je i iskoristio, a drago mi je i da nasmije putnike te ih zaustavi baš na mom štandu”, kaže Šemso.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...