VELIKI USPJEH PROTESTA U SRBIJI: Vućić najavio povlačenje s čela SNS-a!

Ekskluzivni gost u emisiji "Hit tvit" na televiziji Pink je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić

  • Regija

  • 12. Jul. 2020  12. Jul. 2020

  • 3

-Mislim da je nekoliko stvari važno da večeras kažem. Uskoro će i organi stranke, biću samo predsednik građana. Došao sam da ih zamolim za disciplinu i odgovornost i mi ćemo da pobedimo koronu. Molim ih samo za malo više discipline i odgovornosti, kazaao je Vučić.

To praktično znači da Vučić namjerava ostati predsjednik Srbije a da će se povuči s čela Srpske naprednne strake (SNS), kako bi, kako kaže, bio predsjednik svih građana Srbije.

Politički analitičari vjeruju da se Vučić na ovaj potez odlučio "pritisnut" žestokim protestima građana Srbije.

Protesti u Srbiji počeli su prije šest dana, i traju još uvijek mada je već prvog dana Vučić ispunio glavni zahtjev demonstranata da se ne uvodi policijski sat. 

(Sl.B.)

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...