TRAGIČNA VIJEST ODJEKNULA SVIJETOM: Jedini unuk Elvisa Presleyja preminuo u dobi od 27 godina, pronašli su ga sa prostrelnom ranom...

Jedini unuk američke muzičke legende Elvisa Presleyja preminuo je u nedjelju, potvrdio je menadžer njegove majke Lise Marie Presley, a lokalni mediji navode da se radi o samoubistvu.

  • Show

  • 13. Jul. 2020  13. Jul. 2020

  • 0

Benjamin Keough (27) pronađen je u Calabasasu pored Los Angelesa sa prostrelnom povredom koju je sam nanio, kazali su policijski izvori za TMZ.

Menadžer Roger Widynowski nije želio otkriti nikakve detalje i kazao je da je Lisa Marie Presley, jedino Elvisovo dijete iz braka s glumicom Priscillom Presley, "slomljena srca, neutješna i više nego uništena".

"Obožavala je dečka. Bio je ljubav njezinog života", kazao je Widynowski dodavši da želi ostati snažna zbog svojih kćeri.

Keough se rijetko pojavljivao u javnosti, a fotografije pokazuju da je nalikovao djedu.

Lisa Marie Presley ima još tri kćeri.

TMZ prenosi da je Keough bio muzičar i da se bavio i glumom.

Rokenrol legenda Elvis Presley preminuo je 1977. u dobi od 42 godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...