VUČIĆEV TABLOID NE POPUŠTA VLADIKU: "Grigorije u stilu mafijaškog bosa" (VIDEO)

Prijetnje koje je vladika Grigorije nedavno uputio zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću nisu jedine koje je koje je episkop diseldorfski i njemački uputio neistomišljenicima. Na meti su se našli i pripadnici "sedme sile", piše beogradski tabliod "Informer" koji već dulje vremena piše sve najcrnje o bivšem episkopu zahumsko-hercegovački i primorskom Grigoriju Duriću.

  • Mini market

  • 13. Jul. 2020  13. Jul. 2020

  • 0

 Informer navodi da se na "šokantnom snimku" čuje kako je "bahati maserati vladika", svojevremeno prijetio i novinarima. 

- Bolje nego da ti ja sudim. Kad bih ti ja sudio, ti bi bio nokautiran - zaprijetio je vladika u stilu pripadnika mafijaške organizacije "Koza nostra" i duhu pravog jverskog pastira za ovce, konstatira Inforrmer.

Redakcija portala Informer.rs došla je u posed snimka vladike Grigorija na kome se čuje njegova prijetnja novinaru.

Pogledajte video:

Javna je tajna da vladika Grigorije već dulje vremena nije u pretjerano dobrim odnosima sa predsjednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem. Oni su se razišli na nekoliko strateških pitanja, a jedno od njih je i Kosovo. Vladika Grigorije pokazao je svoj odnos prema Vučiću kada je još prije dvije godine gostovao u jednoj emisiji sarajevske N1 televizije. Na pitanja novinara šta on ustvari ima protiv Vučića, Grigorije je rekao šaljivo da nažalost nema ništa efikasno!

Pogledajte kako je to prokomentirao Zoran Kesić u kultnoj beogradskoj emisiji 24 minuta.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...