BIO JEDNOM JEDAN ČELIK: Ponos Zenice od iduće sezone igra u Kantonalnoj ligi, a stadion Bilino polje postaje jedinstven primjer u cijelom svijetu…

Skupština nekadašnjeg prvaka Bosne i Hercegovine sinoć je donijela odluku da Čelik na "put spasa" krene iz Kantonalne lige.

  • Sport

  • 14. Jul. 2020  14. Jul. 2020

  • 0

Tako će mnogobrojni klubovi iz Zeničko-dobojskog kantona koji su do jučer "sanjali" o prijateljskim utakmicama sa Čelikom u narednoj sezoni igrati takmičarske utakmice na Bilinom Polju, hramu bosanskohercegovačkog nogometa.

Na Bilinom Polju, takmičarske utakmice igrat će i reprezentacija Bosne i Hercegovine i vjerovatno je to jedinstven slučaj u svijetu da će klub iz najnižeg ranga i nacionalna selekcija dijeliti isti stadion.

(SB / SS)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...