PREMIJER NA BOLOVANJU: Sjednicu Vlade FBiH, umjesto Novalića, u petak će voditi...

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine nastavlja normalno svoj rad i zasjedat će u petak, a premijer Fadil Novalić, koji je zaražen koronavirusom, ovlastit će nekoga od svojih zamjenika da vodi sjednicu, kazao je ministar za izbjeglice i raseljena lica Edin Ramić.

  • Vijesti

  • 14. Jul. 2020  14. Jul. 2020

  • 0

"Kontaktirali smo Federalno ministarstvo zdravstva i ministra Vjekoslava Mandića koji su nam dali preporuke kako da se ponašamo u ovoj situaciji. Nismo bili u neposrednom kontaktu s premijerom tako da nema potrebe za samoizolacijom. Koliko znam, ministar za boračka pitanja Salko Bukvarević bio je u kontaktu s premijerom zbog čega se testirao na koronavirus. Mislim da mu je negativan nalaz", kaže Ramić za Faktor.

Posljednja sjednica Vlade FBiH održana je 9. jula.

Prema informacijama koje su se pojavile jučer, u samoizolaciju će Novalićevi najbliži saradnici, članovi Kabineta, kao i premijerovo osiguranje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...