SVIMA SE DESI: Francuska ministrica digla uzbunu kad je shvatila da je zaboravila masku za lice

Francuska ministrica napravila je svima poznatu grešku uoči proslave Dana Bastilje u Parizu.

  • Šareni svijet

  • 14. Jul. 2020  

  • 0

Francuski delegat za industriju Agnès Pannier-Runacher (46) prisustvovala je ceremoniji u Place de la Concorde povodom obilježavanja nacionalnog dana Francuske. Međutim, političarka se uspaničila kada je shvatila da je ostavila masku za lice u svom automobilu.

U zabavnom trenutku koji je uživo uhvaćen na francuskom informativnom kanalu BFMTV, političarka je panično krenula trčati i signalizirati svojim kolegama da nema masku.

Srećom, članovi osoblja su planirali takav događaj i mogli su joj brzo dati rezervnu.

Nošenje maske bilo je obavezno za sve ljude koji su sudjelovali na proslavama Dana Bastilje u Parizu, što je ograničilo broj prisutnih u skladu s koronavirusnim mjerama opreza.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...