ŽIVOTINJA VELIKOG SRCA: Pas ugledao slijepca i vratio se da pomakne granu s puta (VIDEO)

Pas je primijetio slijepog čovjeka koji je šetao uz pomoć štapa

  • Šareni svijet

  • 14. Jul. 2020  

  • 0

Psi su poznati kao životinje velikog srca, a video koji se pojavio na Twitteru upravo to i dokazuje. Dok je šetao nogostupom u društvu svoje vlasnice, kamera je uhvatila psa kako čini dobro djelo.

Pas je primijetio slijepog čovjeka koji je šetao uz pomoć štapa i koji je bio tek nekoliko koraka udaljen od velike grane na sredini puta. Budući da je predosjetio da bi se slijepi čovjek mogao spotaknuti i pasti, okrenuo se i maknuo granu s puta, a njegova vlasnica je samo iznenađeno pogledala za njim.

Video koji je na Twitteru podijelila policija je ubrzo postao viralan, a neki su istakli kako se zapravo radilo o treningu psa i kako je sve bilo unaprijed izrežirano s ciljem da se objavi na društvenim mrežama, ali to nije potvrđeno.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...