LJEPOTICA IZ MOSTARA UŽARILA DRUŠTVENE MREŽE: Pogledajte photo session nove miss sporta Amine Kajtaz

Dok misicama na klasičnim izborima ljepote izlazak na pistu u kupaćem kostimu predstavlja najveći problem, ona je u badiću svaki dan. Veći joj je problem kretati se u raskošnoj večernjoj haljini, piše o mostarskoj ljepotici Amini Kajtaz, zagrebački Jutarnji list. 

  • Show

  • 14. Jul. 2020  14. Jul. 2020

  • 0

- Ma, ja sam u badiću po cijeli dan, to mi je odora. A ta haljina, bila je dugačka, bez naramenica, a ja sa svojim jakim ramenima, baš sam se mučila - smije se plivačica Amina Kajtaz, nova Miss sporta Hrvatske.

Djevojke su se žiriju protekli vikend u zagrebačkom kazalištu Kerempuh predstavile u tri izlaza, sa sportskom odjećom, u kupaćim kostimima i u večernjim haljinama, a svaka kandidatkinja je u tzv. talent showu demonstrirala i kojim se bavi sportom.
No i to je za Aminu bilo posebno komplicirano. Naime, natjecateljice su u 45 sekundi morale, najbolje što mogu i znaju, predstaviti sport koji treniraju.

- Moj je zadatak bio najteži - predstaviti plivanje bez vode, no snašli smo se. Donijeli smo na pozornicu stolić, ja sam se popela na njega i legla oslonivši se na rub bokovima, prijatelj mi je držao noge, dok sam ja u vodoravnom položaju mijenjala tehnike plivanja. Prijateljica mi je zviždaljkom davala do znanja kad je početak, a kada kraj, a potom mi je na kraju dodijelila medalju. Bilo je presmiješno, ali uspjeli smo - zadovoljna je 23-godišnja Mostarka.

Klasične misice uvijek žele “mir u svijetu i spas delfinima”. No, Amina je originalna, misica sportašica.

- Haha, želim što više sporta u svijetu i zdrave prehrane -ističe pozirajući za Jutarnji s pobjedničkom tijarom u kupaćem kostimu na bazenima Mladost.

Kad je primila sam poziv za sudjelovanje na izboru za Miss sporta, prvo ga je odbila zbog priprema za Olimpijske igre koje su se trebale održati ovo ljeto u Tokiju.

Integralni intervju pročitajte ovdje

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...