SRAMOTNA PONUDA STEVANDIĆEVE STRANKE: Ujedinjena Srpska za glas na izborima porodicama poginulih ponudila...

Stevandićeva stranka već je počela kampanju s obećanjima koja im dolikuju.

  • Mini market

  • 15. Jul. 2020  15. Jul. 2020

  • 0

Porodicama poginulih i ratnim vojnim invalidima ponudili su čišćenje septičke jame ako daju glas kandidatima Ujedinjene Srpske.

Ujedinjena Srpska će u narednih godinu dana finansirati pražnjenje septičke jame za montažne kuće u ulici Nenada Kostića u kojima su smještene porodice najtežih kategorija ratnih vojnih invalida i porodice poginulih boraca ako svi stanari ovog banjalučkog naselja na izborima budu glasali za ovu stranku.

Ovo obećanje su korisnicima montažnih objekata u naselju Zalužani uputili članovi delegacije Ujedinjene Srpske Nenada Stevandića.

Ove riječi su ostavile u šoku korisnike ovih objekata, koji su očekivali da je najavljeni razgovor s delegacijom Ujedinjene Srpske zakazan radi trajnog rješavanja problema uzrokovanih nepostojanjem kanalizacione mreže u ovom naselju.

„Ovo je krajnje poniženje za porodice čiji su očevi i braća dali život za Republiku Srpsku, a neke od njih imaju više poginulih, kao i za najteže ratne vojne invalide koji su izgubili dijelove svog tijela“, rekao je jedan od stanovnika ovog naselja.

Kaže da su on i njegove komšije, nakon brojnih neispunjenih obećanja vlasti, sada doživjeli poniženja i ucjene ove vrste.

Navodi da su se odazvali sastanku, jer su mislili da će se na njemu govoriti o rješavanju njihovog dugogodišnjeg problema.

„Međutim, ispostavilo se da su oni ovde došli kako bi zloupotrijebili naše siromaštvo“, kazao je sagovornik BN televizije.

Zajednička septička jama za ove montažne objekte trebala je biti privremeno rješenje, ali uprkos brojnim apelima stanara, ni nakon 19 godina, po tom pitanju ništa nije urađeno. Stanari navode da su izloženi opasnosti od zaraze i da im problem predstavlja i nesnošljiv miris koji dolazi iz septičke jame.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...