PALO LICE S POTJERNICE: Uhapšen muškarac koji je napao policajce u Bijeljini, policija ga je sustigla…

U Medicinskom centru Bijeljina povređenim policijskim službenicima ukazana je medicinska pomoć, a po navodima ljekara zadobili su lakše tjelesne povrede.

  • Hronika

  • 15. Jul. 2020  

  • 0

Muškarac inicijala M.D. iz Lopara, za kojim su raspisane tri potjernice, uhapšen je sinoć u Bijeljini nakon napada na policajce.

M.D. je bio jedan u putnika u automobilu „Renault Megane“, koji je oko 20 sati zaustavila i kontrolirala policija. 

Iz Policijske uprave Bijeljina u saopćenju su precizirali da se M.D. prvo dao u bjekstvo, a zatim fizički napao policajce nakon što je sustignut.

Uhapšen je, a provjerama je utvrđeno da su za njim raspisane tri aktivne centralne poternice.

U Medicinskom centru Bijeljina povređenim policijskim službenicima ukazana je medicinska pomoć, a po navodima ljekara zadobili su lakše tjelesne povrede.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

(SB / Fena)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...