PEP BY PEP: Guardiola priznao...

"Završili smo 21 bod iza Liverpoola i nisu zadovoljni mojim učinkom".

  • Sport

  • 15. Jul. 2020  15. Jul. 2020

  • 0

Pep Guardiola priznao je kako direktor Manchester Cityja Khaldoon Al Mubarak nije sretan zbog rezultata njegove ekipe u ovoj sezoni.

“I ja sam kritičan o svom klubu. Kada sam nečim nezadovoljan, to kažem CEO-u, ali sada gazda nije zadovoljan. Završili smo 21 bod iza Liverpoola i nije sretan mojim učinkom. Ipak, pričamo i diskutujemo kako da budemo bolji sljedeće sezone”, rekao je Guardiola na pressici prije današnje utakmice protiv Bournemoutha.

Guardioli ugovor sa Cityjem istječe sljedećeg ljeta, ali Pep je uvjeren da će City nastaviti biti uspješan, s njim ili bez njega. “Klub je nevjerovatno stabilan s Pepom ili bez Pepa”, rekao je Guardiola u trećem licu pa nastavio: “City je imao uspjeha prije mog dolaska ovdje. Osvajali su naslove s Mancinijem i Pellegrinijem, igrali su jako dobar fudbal. Tako da kada odem, a ne znam kad će to biti, struktura kluba će i dalje rasti.”

(Sportske.ba) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...