PROCURIO VIDEO: Pogledajte kako Dodikov preletač Mićo Mićić "kupuje" glasove za asfalt!? (VIDEO)

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić uveliko je krenuo u lov na glasove Semberaca. Tako je ovih dana, u pratnji sa Predragom Jovićem, bio na ručku u romskom društvu u Bijeljini zajedno s nekoliko viđenijih semberskih Roma, s kojima dogovaraju glasačku strategiju.

  • Mini market

  • 16. Jul. 2020  16. Jul. 2020

  • 0

Pilo se, jelo i ćaskalo, a pala su i obećanja i sa jedne i sa druge strane.

Snimljena je videoporuka:

- S gradonačelnikom sjedimo - kaže Hamza, koji poziva momke da snime.... 

Drugi za stolom govori:

- Objasni onima našima što su nam dali pomoć.

- Momci, info, info, Hamza vam kaže... Evo, da znate svi, sjedimo s gradonačelnikom, da pomognu ovi naši donatori, prijatelji i drugovi, svi da znate naši prijatelji, gradonačelnik i Peđa će nam pomoći da se asfaltira put.

Ovaj video na svom Facebook profilu objavio je Sead Suljić.

Ovo je još jedna potvrda kako se dolazi do glasova na izborima 

Na području Bijeljine nekoliko je hiljada Roma, koji žive u inostranstvu, ali im je biračko pravo u BiH, odnosno u Republici Srpskoj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...