NAJBOLJA SCENA U POVIJESTI TELEVIZIJE: Pogledajte minutu i 18 čistog ludila, legendarni Del Boy Trotter iz „Mućki“ udvarao se zgodnim curama, a onda…

Riječ je o sceni iz epizode „Yuppy Love“, u kojoj glumac David Jason, koji je glumio lik Del Boya Trottera, propada kroz otvoreni šank želeći impresionirati dvije mlade djevojke.

  • Show

  • 16. Jul. 2020  16. Jul. 2020

  • 0

Bilo je mnogo televizijskih scena koje su ostale upamćene, a jedna od njih svakako je ona u kojoj David Jason (80), koji je glumio lik Del Boya Trottera, propada kroz otvoreni šank u legendarnoj seriji "Mućke".

Riječ je o sceni iz epizode "Yuppy Love" u kojoj se Jason, zajedno s Rogerom Lloydom Packom, divi dvjema djevojkama, a u pokušaju da ih osvoje originalnim pristupom, Jason ne primjećuje da je neko podigao dasku na šanku iza njega te, dok se pokušava nasloniti na njega, propada u prazno. 

Ta je scena izglasana kao najbolji trenutak u povijesti televizije prema anketi kompanije "Virgin Media". Sudjelovalo je 2.000 Britanaca, a drugo mjesto zauzela je audicija Susan Boyle (59) u showu "Britain's Got Talent", dok je na trećem mjestu scena iz britanske serije "East Enders", u kojoj lik Den Watts svojoj supruzi Angie predaje papire za razvod. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...