NEVIĐENA DRAMA KOD BOSANSKE GRADIŠKE: Bacio bombu prema komšiji pa se zatvorio u kuću...

U mjestu Turjak na području Bosanske Gradiške u toku je drama nakon što je jedna osoba napala komšiju, bacila ručnu bombu koja, srećom, nije eksplodirala, a potom se, zajedno sa majkom, zabarikadirala u porodičnu kuću, saznaju "Nezavisne".

  • Hronika

  • 16. Jul. 2020  16. Jul. 2020

  • 0

Policiji u Bosanskoj Gradišci sinoć je oko 18 sati prijavljeno da je jedna osoba fizički napala komšiju nakon svađe te da je tom prilikom u ruci držala ručnu bombu.

"Policijski službenici su potvrdili navode prijave te utvrdili da je jedno lice iz mjesta Turjak, prvo verbalno, a potom fizički nasrnulo na komšiju, kojom prilikom je držalo ručnu bombu, a koju je u jednom trenutku bacilo u pravcu oštećenog, ali ista nije eksplodirala", potvrdila je za "Nezavisne" portparolka Policijske uprave Bosanska Gradiška Slobodanka Subotić.

Dodala je da je ova osoba potom pobjegla sa mjesta događaja i zajedno sa majkom se zatvorila u porodičnu kuću.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...