MEKTIĆ POTOPIO KOŠARCA, A ONDA JE NA RED DOŠAO RADONČIĆ: "Sunce ti je*em, čime se ovaj bavi, a još gori je krimos Fahro koji to objavljuje..."

Bivši ministar sigurnosti BiH, a danas zastupnik u Parlamentarnoj skupštini BiH Dragan Mektić komentirao je na društvenim mrežama poteze ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staše Košarca.

  • Mini market

  • 17. Jul. 2020  17. Jul. 2020

  • 2

Podsjetimo, Košarac se jučer pohvalio kako su urodili plodom napori te da je Hrvatska produžila radno vrijeme fitosanitarnih inspektora na graničnim prijelazima Stara Gradiška i Nova Sela te da je sad omogućen rad i subotom.

"Sa zadovoljstvom mogu potvrditi da su urodili plodom naši napori da riješimo problem domaćih poljoprivrednih proizvođača iz BiH u vezi sa produženjem radnog vremena i dinamike rada fitosanitarnih inspektora na spomenutim graničnim prelazima. Ova odluka će uticati na smanjenje gužvi na granicama, a samim tim i omogućiti da domaći poljoprivredni proizvodi do krajnjeg kupca u zemljama EU mogu stići u kraćem vremenskom periodu i bez slabljenja kvaliteta“, istaknuo je Košarac.

Dragan Mektić je u svom stilu sve komentirao na Twitteru, osvrnuvši se i na činjenicu kako je vijest o „uspjehu“ Košarca na sva zvona objavio i Radončićev „Dnevni avaz“.

„Sunce ti je*em, čime se ovaj bavi, radnim vremenom, a još gori je krimos Fahro koji to objavljuje“, poručio je Mektić te dodao:

„Jedino što je Košarac uspio uraditi u svom mandatu je to što je produžio vrijeme fitosanitarnih inspekcija. To objavljuje, pa ga je*i“, poručio je Mektić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...