BORI SE ZA ŽIVOT: Zvijezda serije "Dva i pol muškarca" doživjela težak srčani udar, priključena na respirator…

Ljekari su je morali spojiti na respirator i nalazi se u polusvjesnom stanju, ali ne može komunicirati.

  • Show

  • 17. Jul. 2020  17. Jul. 2020

  • 0

Conchata Ferrell doživjela je težak srčani udar i nalazi se na respiratoru u bolnicu u teškom stanju.

Zvijezda hit-serije "Dva i pol muškarca", 77-godišnja Conchata Ferrell, koja nas je osvojila u ulozi simpatične kućne pomoćnice Berte, doživjela je težak srčani udar i trenutno se bori za život na respiratoru, prenosi TMZ.

Conchata je u bolnici završila još u maju, jer je imala problema s infekcijom koja joj je u posljednjih godinu dana zadavala zdravstvene probleme. Nekoliko dana kasnije, doživjela je srčani udar, nakon čega je mjesec dana provela na odjelu intenzivne njege, a sada je prebačena na odjel za dugotrajno liječenje. Ljekari su je morali spojiti na respirator i nalazi se u polusvjesnom stanju, ali ne može komunicirati.

Njezin suprug Arnie izjavio je za TMZ kako je ne može posjetiti zbog koronavirusa, ali da svakodnevno komunicira sa medicinskim osobljem o njezinom stanju i potvrdio je da Conchata nije zaražena koronom.

"Mora proći neko vrijeme za oporavak. Sve je to na neurološkoj bazi i ništa ne možemo učiniti da ubrzamo proces. Nadamo se najboljem", izjavio je Arnie.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...