VUČIĆEV NAJBOLJI DRUG PODMETNUO SLIKU, A LJEKARI IZ SJENICE GA OPTUŽUJU: "Gorane Vesiću ako je i od vas, mnogo je!"

Umjesto mukotrpnog školovanja po kojekakvim koncertnim dvoranama, Vesiću je lakše palo da plagira iz fotelje, pametnim telefonom.

  • Regija

  • 19. Jul. 2020  19. Jul. 2020

  • 0

Plagijatorski duh zamjenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića štrči od većine njegovih partijskih saboraca.

Umjesto mukotrpnog školovanja po kojekakvim koncertnim dvoranama, Vesiću je lakše palo da plagira iz fotelje, pametnim telefonom. On je podijelio na svom Facebook profilu fotografiju dvije doktorice COVID bolnice kako u toku pauze spavaju glava naslonjenih na sto uz komentar: "Jedna beogradska bolnica večeras. Naši heroji!", prenosi portal Direktno.rs.

- Gospodine Vesiću, ova fotografija je iz COVID ambulante u Sjenici, mi smo je objavili prije par dana. Na njoj su naše, sjeničke heroine, Envera i Vladana. Iako je od Vas, mnogo je - ovako su prokomentirale Sjeničke novine Vesićevu objavu koju je on iz iste te fotelje preuzeo i objavio kao beogradsku. Ako je i iz ljubavi prema Beogradu, mnogo je!

- Ko laže taj i Goran Vesić - napisala je twitterašica koja je podijelila screenshot ovih prepiski.

Da je ovu fotografiju ukrao priznao je i sam Vesić brisanjem iste sa Facebooka.

Dobila sam sada informaciju da je Vesić uklonio ovu sliku sa svog FB naloga. Ovo je naša mala pobjeda - napisala je autorka ove diskusije na Twitteru.

Znao sam da je lopovčina, lažov, ali da je i toliki falsifikator, a i to sam znao - kaže jedan od twitteraša.

- U svakom trenutku prevaziđe sebe! Kakva bitanga, to majka vise ne rađa - glasi sljedeći komentar.

Inače, nakon što su reagovale, nalog Sjeničkih novina je blokiran, kako se ne bi širila ova vijest. Međutim, Vesić i njegovi IT saradnici su sigurno zaboravili na postojanje printscreena.

- Zašto ovo niko ne dijeli? I zašto su Sjeničke blokirane - napisao je na svom Twitter nalogu predsjednik sindikata ljekara i farmaceuta Rade Panić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...