POZNAT MOTIV MONSTRUOZNOG UBISTVA: U zgradi sačekao ženu, polio je benzinom i zapalio. Umrla je u bolnici...

Žena je umrla dva dana kasnije od zadobivenih opekotina.

  • Hronika

  • 19. Jul. 2020  19. Jul. 2020

  • 0

Beogradska policija, uz pomoć kolega iz Smedereva, uhapsila je 52-godišnjeg R. B. zbog sumnje da je 13. jula u jednoj zgradi u Novom Beogradu živu zapalio Z. K. (66), javlja Telegraf.

Žena je umrla dva dana kasnije od zadobivenih opekotina.

"On je poslije nekoliko dana skrivanja jučer uhapšen, a danas je saslušan u Višem javnom tužiteljstvu zbog kaznenog djela teško ubistvo na svirep način", rekli su za Tanjug iz tužiteljstva.

R. B. se sumnjiči da je sačekao žrtvu u zgradi u kojoj je stanovala, prišao joj i polio je benzinom iz kanistera koji je ranije pripremio, a potom je zapalio. Z. K. je zadobila teške tjelesne povrede od kojih je preminula 16. jula.

Sumnja se da je motiv zločina ljubomora.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...