O OVOME BRUJI ITALIJA: Nakon ovih fotografija, svima je jasno da Edin Džeko napušta Romu... (FOTO)

Edin Džeko odigrao je vrlo dobru utakmicu u remiju Rome i Intera (2:2).

  • Sport

  • 20. Jul. 2020  20. Jul. 2020

  • 0

Bosanskohercegovački napadač nije zabio gol, ali je kod oba gola "Vučice" asistirao te potvrdio da je i dalje u formi.

Nije nikakvo čudo što ga sa 34 godine traže mnogi timovi. Među njima je upravo i sinoćnji protivnik Inter, a Džeko je velika želja Antonija Contea.

alt

Trener "Nerazzurra" vidi Edina kao idealnog za svoj tim. Ponovo se uvjerio u njegove kvalitete, a nakon utakmice, srdačan pozdrav bh. napadač imao je s Romeluom Lukakuom.

Belgijanac je s Džekom razgovarao po završetku meča, bilo je tu i skrivanja usana kako se ne bi saznalo o čemu su pričali, a na društvenim mrežama navijači pišu da je Lukaku 'završavao' transfer Džeke.

alt

Možda u narednoj sezoni Lukaku i Džeko budu zajedno predvodili napad tima iz Milana, a treba svakako istaknuti da je srdačan pozdrav kapiten Rome imao i s trenerom gostiju Conteom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...