PORODILA SE TRUDNICA KOJA JE BILA NA RESPIRATORU: Bebu nisu uspjeli spasiti...

Žena iz sela Orljane, čije je stanje i dalje teško ali stabilno, porodila se danas.

  • Hronika

  • 20. Jul. 2020  20. Jul. 2020

  • 0

Jednu od dvije trudnice, koje su na respiratorima u niškom Kliničkom centru, ljekari su porodili, ali je beba preminula, potvrđeno je za N1 u ovoj ustanovi.

Žena iz sela Orljane, čije je stanje i dalje teško ali stabilno, porodila se danas.

Nadležni kažu da je primljena kao suspektna na Covid-19, ali kod nje nije utvrđeno da je pozitivna na koronavirus.

Pošto je imala teške respiratorne probleme priključena je na aparat za disanje, a sličnu sudbinu imala je i tridesetčetvorogodišnja trudnica iz Vranja koja je takođe na aparatu za vještačko disanje, sa više negativnih PCR testova, tvrde u KC Niš.

Podsjećaju da je još jedna trudnica u njihovom Covid centru, ali je kod nje potvrđeno prisustvo virusa, takođe PCR testom. Iz KC Niš za N1 kažu da je njeno stanje za sada stabilno. Smještena je u stacionarnom dijelu nove zgrade KC u Nišu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...