HOROR U LAKTAŠIMA: Ljubomorni suprug ženu polio benzinom i zapalio je, policija ga...

Nakon brutalnog porodičnog nasilja u Laktašima, policija je uhapsila muškarca srednjih godina, osumnjičenog da je suprugu polio zapaljivom tečnošću i zapalio je, pri čemu je zadobila teške opekotine.

  • Hronika

  • 21. Jul. 2020  21. Jul. 2020

  • 0

Kako nezvanično saznaju Nezavisne, nesretna žena hospitalizovana je u UKC-u RS-a, dok se njen suprug nalazi na kriminalističkoj obradi. 

Policiji je prijavljeno brutalno porodično nasilje u selu Mrčevci kod Laktaša nakon što je ljubomorni suprug polio ženu benzinom i zapalio je. Tragedija se dogodila jučer ujutro, ali o ovom slučaju nije bilo zvaničnih saopćenja iz policije, objavio je ATV.

Motiv za napad je bolesna ljubomora.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...