BEĆIROVIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO DUŠANKU MAJKIĆ: "Njena najbolja diskusija je kada nema diskusije, kada govori, onda laže" (VIDEO)

Bosnu i Hercegovinu početkom devedesetih nije napala ni Finska ni Švedska nego Srbija, poručio je Bećirović.

  • Politika

  • 21. Jul. 2020  22. Jul. 2020

  • 14

Denis Bećirović je na današnjoj sjednici Doma naroda PSBiH žestoko isprozivao Dušanku Majkić kazavši da sa njom nema diskusije, prenosi Oslobođenje.

- Najbolja diskusija Dušanke Majkić je kada nema diskusiju. Inače, kada ima diskusiju ili govori netačne stvari ili izmišlja, rekao je Bećirović.

Dodao je i to da je sramota što se Majkić zalaže za smanjenje budžeta "odbrane Bosne i Hercegovine".

- Bosnu i Hercegovinu nije 1990-ih godina napala ni Švedska ni Finska, već Srbija koja se u zadnje vrijeme naoružava do zuba. Zato se ne smije smanjivati budžet za odbranu naše države, kazao je Bećirović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...