SKY SPORT NAJAVLJUJE PREOKRET: Roma ima druge planove za Edina Džeku, on je najskuplji igrač sa plaćom od...

Italijanski mediji selili su prethodnih dana Edina iz kluba u klub, a povezivali su ga s Interom, Juventusom i Napolijem.

  • Sport

  • 22. Jul. 2020  22. Jul. 2020

  • 0

Ipak, "Sky Sport Italia" sinoć je donio nešto drugačije vijesti. Prema njihovim informacijama, Roma planira brojne promjene unutar tima, ali Džeko nije jedan od onih kojeg žele prodati.

Roma nije u zavidnoj finansijskoj situaciji. Džeko je najbolje plaćeni igrač u klubu sa platom od 7,5 miliona eura te su zbog te činjenice mnogi ugledni italijanski mediji objavili kako Roma namjerava prodati bh. napadača.

Interes ovih klubova zaista postoji, ali prema tvrdnjama "Sky Sporta", Džeko nije na vrhu liste igrača koji bi mogli otići. Njegov odlazak mogao bi se desiti samo u slučaju da klub ne uspije ostvariti prodaju drugih igrača, prema planiranom projektu.

No, Antonio Conte čini sve kako bi Džeku doveo u Inter, a hoće li se to na kraju i ostvariti, doznat ćemo uskoro.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...