NOVI PODACI IZ KCUS-a: Sarajevo i dalje ima najviše novooboljelih, sve više pacijenata na Podhrastovima

U izolatoriju Klinike za plućne bolesti na Podhrastovima hospitalizirano je 67 pacijenata pozitivnih na Covid-19.

  • Vijesti

  • 22. Jul. 2020  22. Jul. 2020

  • 1

Klinički centar Univerziteta u Sarajevu testirao je nove uzorke na koronavirus te je Covid-19 potvrđen kod još 20 osoba iz Kantona Sarajevo.

Prisustvo koronavirusa potvrđeno je kod tri uzorka iz Goražda, 11 iz Bihaća, tri iz Cazina, po jednom iz Nove Bile, Ustikoline, Kaknja i Bužima, 10 iz Tešnja i dva uzorka iz Visokog, potvrdila je za "Faktor" prof. dr. Sebija Izetbegović, generalna direktorica KCUS-a.

U izolatoriju Klinike za plućne bolesti na Podhrastovima hospitalizirano je 67 pacijenata pozitivnih na Covid-19 te je najavljeno da će još neki biti hospitalizirani u skorije vrijeme, javlja Hayat.

Podsjetimo, kapacitet izolatorija na Podhrastovima je maksimalno 100 pacijenata.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...