NI MASKE NI RASTOJANJA: Aleksandar Vučić sletio u Banju Luku, čim je izašao iz aviona, NAPRAVIO JE TRI SKANDALA...(VIDEO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sletio je na aerodrom u Mahovljanima kod Banje Luke, gdje će predati donaciju vrijednu 2,7 miliona eura. Između ostalog, za domove zdravlja širom Republike Srpske stiže 15 sanitetskih vozila.

  • Politika

  • 23. Jul. 2020  23. Jul. 2020

  • 5

Dočekali su ga član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik i entitetska predsjednica Željka Cvijanović.

Planirana je i posjeta UKC-u RS-a, kao i obilazak višenamjenskog objekta u naselju Petrićevac u Banjoj Luci, u okviru kojeg su vrtić, Dom zdravlja i Mjesna zajednica za čiju je gradnju Srbija izdvojila 800.000 eura. Zvaničnici će obići i srpsko-ruski hram u izgradnji.

Predsjednik Republike Srbije odmah po izlasku iz aviona skinuo je zaštitnu masku te se rukovao s čelnicima bh. entiteta Republika Srpska. Zanimljivo, za vrijeme dočeka nisu ispoštovane mjere Kriznog štaba, nisu se nosile zaštitne maske i nije ispoštovana propisana distanca. Što je još gore, Vučić je istom rukom kojom se rukovao sa zvaničnicima u usta stavljao hljeb umočen u sol...

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...