PROCURILO IZ ITALIJE: Antonio Conte za Edina Džeku ima posebnu ulogu u timu, ovome se niko nije nadao...

Trener Intera Antonio Conte silno želi dovesti bh. napadača u svoj tim, a o tome se uveliko pisalo u proteklom periodu.

  • Sport

  • 23. Jul. 2020  23. Jul. 2020

  • 0

Roma za sada ne namjerava da prodaje Džeku. Prema navodima iz Italije, to će učiniti samo ako ne uspiju prodati druge fudbalere koji bi im rasteretili plate, ali Conte ne namjerava da odustane.

Njemu je Džeko dugogodišnja želja. Tražio ga je u Chelseaju, nije uspio, zatim ga je prošlog ljeta želio u Interu, ali dogovor je propao.

Ipak, u Conteovim mislima Džeko se savršeno uklapa u ekipu Intera. U slučaju da ga dovedu, on mu je spremio ulogu rezerve za Romelua Lukakua, ali pitanje je da li bi takvu ulogu Edin prihvatio.

Izazov koji donosi eventualni prelazak u Inter je Liga prvaka. Džeko sa 34 godine sigurno želi odigrati barem još poneki meč u najelitnijem evropskom takmičenju i u svemu bi to moglo odigrati ključnu ulogu, pa čak i po cijenu da bude rezerva.

Roma je spremna pregovarati u slučaju da im se ne ostvare drugi planovi oko prodaje, a cijena koju su postavili za Edina je 13 ili 14 miliona eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...