ALAN KOŽAR I DAMIR HADŽIĆ LIKVIDIRANI U AUTOMOBILU: Važili su za glavne saradnike Bojovića i Koraća

Njihova tijela pronađena su u automobili koji je bio parkiran ispred jedne od vila na ovom ostrvu.

  • Hronika

  • 23. Jul. 2020  23. Jul. 2020

  • 0

Alan Kožar i Damir Hadžić, vođe kriminalnih grupa iz Bara i Užica, bliske sa Lukom Bojovićem i Filipom Koraćem, ubijeni su na Krfu.

U toku dana pojavile su se oprečne informacije da se ubistvo dogodilo u Turskoj, ali i u Grčkoj, a kako saznaju Novosti, večeras je potvrđeno da se obračun dogodio na Krfu.

Njihova tijela pronađena su u automobili koji je bio parkiran ispred jedne od vila na ovom ostrvu.

Damir Hadžić iz Užica važio je za jednog od glavnih organizatora ubistva za škaljarski klan. Za njim je bila raspisana crvena Interpolova potjernica zbog ubistva Davorina Baltića, pripadnika kavačkog klana, u centru Beograda 1. januara, prenosi crna-hronika.info.

Alan Kožar, je slovio za vođu barske kriminalne grupe, koja je navodno bliska škaljarskom klanu. Za njim je, po pisanju CDM-a, Crna Gora raspisala crvenu međunarodnu potjernicu zbog sumnje da je organizovao ubistvo Slobodana Šaranovića u Budvi. Prema ranijim navodima medija on se navodno krio u Španiji, a u toj državi bio pod zaštitom ljudi Luke Bojovića.

U međusobnim obračunima dva crnogorska narko-kartela dosada je ubijeno blizu 50 osoba širom svijeta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...