POVATAK VERBALNOG DELIKTA: Uhapšen muškarac u Rogatici zbog vrijeđanja Dodika i Lukača!

Nj. T. iz Rogatice uhapšen je u mjestu Štavanj zbog sumnje da je narušavao javni red i mir vrijeđanjem, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

  • Mini market

  • 23. Jul. 2020  24. Jul. 2020

  • 0

On se sumnjiči da je na društvenoj mreži Facebook 20. jula vrijeđao člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i ministra unutrašnjih poslova RS-a Dragana Lukača.

Iz PU Istočno Sarajevo, uz navođenje inicijala, kažu da će osumnjičeni, uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, biti predat u daljnju nadležnost sudiji za prekršaje Osnovnog suda u Višegradu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...