DRAGAN BURSAĆ, NAKON VUČIĆEVE POSJETE, OGOLIO SVE DO KRAJA: "Ko nas je kleo, nije dangubio…"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, skupa sa ministrima u Vladi Srbije, jučer je u poslijepodnevnim satima odletio avionom s Aerodroma Mahovljani za Beograd.

  • Mini market

  • 24. Jul. 2020  24. Jul. 2020

  • 3

Nakon posjete predsjednika Srbije Bosni i Hercegovini, koja je izazvala niz skandala, ne smiruju se reakcije iz regiona.

Tako je banjalučki novinar Dragan Bursać na društvenim mrežama u nekoliko navrata kritizirao izjave člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika te komentirao poteze predsjednika Srbije, piše "Slobodna Bosna".

Dodikovu izjavu kako Republika Srpska i Srbija egzistiraju na ovim prostorima kao dvije države, Bursać je komentirao:

„Kad god su Srbi nasilu pokušali imati više od jedne države, i ta jedna je bila uništena“, poručio je Bursać.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dijelio je djeci iza žice čokolade, a Dodik ih je pitao da li bi navijali za FK Sarajevo ili za FK Borac.

„Ovo je na toliko nivoa degutantno, jadno i bijedno zloupotrebljavanje djece da je svaki komentar suvišan. Ko nas je kleo, nije dangubio“, poručio je Bursać.

(SB)

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...