NA OVO SMO UPOZORAVALI: Aktivirani alarmi zbog vremenskih neprilika na području cijele zemlje, evo kad se očekuje nevrijeme u bh. gradovima...

Narandžasto upozorenje zbog grmljavinskog nevremena izdato je za područja BanjE luke, Bihaća i Prijedora.

  • Hronika

  • 24. Jul. 2020  24. Jul. 2020

  • 0

U Banjoj Luci se očekuju česti i lokalno jači grmljavinski procesi i nepogode, a upozorenje je na snazi od 12 do 17 sati, dok je upozorenje zbog nevremena u Prijedoru na snazi od 11 do 16 sati. Upozorenje zbog nevremena u Bihaću na snazi je od 12 do 17 sati.

Žuto upozorenje zbog grmljavinskog nevremena izdato je za područja Foče, Sarajeva, Tuzle, Livna i Višegrada, dok je za područje Mostara i Trebinja upozorenje izdato zbog povišenih temperatura.

Jutros je u Bosni vrijeme djelImično vedro, a u Hercegovini je sunčano. Danas se u Bosni očekuje nestabilno vrijeme. U drugoj polovini dana širom Bosne su izgledni pljuskovi s grmljavinom. U Hercegovini pretežno sunčano vrijeme.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...