NASTAVLJA SE OSIPANJE: Predsjednik zeničke organizacije Naše stranke ispisao se iz članstva!

Kako saznajemo iz provjerenih izvora, predsjednik Općinskog odbora Naše stranke u Zenici Alan Handžić sinoć je obavijestio rukovodstvo Naše stranke da podnosi ostavku na sve funkcije u stranci i napušta članstvo Naše stranke.

  • Mini market

  • 24. Jul. 2020  24. Jul. 2020

  • 0

Handžić je samo jedan od utjecajnih članova koji su stranku napustili u proteklom periodu i ova ostavka potvrđuje ranija pisanja kako u Našoj stranci vlada veliko nezadovoljstvo koje rukovodstvo stranke u javnim istupima dobro prikriva.

Stranci je poslušnost u samo jednom mandatu otkazala polovina svih vijećnika koje su imali u Sarajevu, a prepolovio se i Klub zastupnika Naše stranke u Kantonu Sarajevo.

U međuvremenu je jedina akvizicija predsjednika Kojovića zastupnik Damir Arnaut, koji je do sada promijenio više stranaka, a na posljednjim izborima nije dobio povjerenje građana da ih predstavlja, već je mandat dobio na poklon od Fahrudina Radončića i njegovog Saveza za bolju budućnost.

Prije toga, Arnaut je bio član Silajdžićeve Stranke za BiH, protiv koje je Radončićev "Avaz" neposredno pred izbore vodio neviđenu kampanju. Nakon izbora na kojima nije dobio povjerenje građana, Arnaut je otišao poljubiti skute svom političkom dželatu Fahrudinu Radončiću, ne mareći za činjenicu da ga je "Avaz" javno etiketirao kao psihopatu. 

Kojović je raširenih ruku dočekao prebjega Arnauta, a nije se ni počešao zbog odlaska velikog broja stranačkih aktivista i osnivača Naše stranke.

(Sl. B.)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...