SRAMOTNE SCENE U GORAŽDU: Nakon masovne tučnjave, igračica "Sane" doživjela potres mozga...

Utakmica u Goraždu bila je izuzetno "prljava", a za takvu situaciju Goraždanke krive igračice iz Sanskog Mosta uz "veliki pritisak trenera i službenog predstavnika gostujuće ekipe".

  • Sport

  • 26. Jul. 2020  26. Jul. 2020

  • 0

U utakmici doigravanja za ulazak u Premijer ligu BiH sastale su se ekipe SFK Libero Goražde i Sana 2014, koja je slavila s 5:3.

"U drugom poluvremenu naše cure su uzvratile istom mjerom tako da je u nekoliko situacija došlo do masovne tuče na terenu uz 15 žutih i 2 crvena kartona", navodi SFK Libero na svom Facebook profilu.

Međutim, iz ŽF/NK Sana 2014 iz Sanskog Mosta objavili su fotografiju svoje nogometašice Elmine koja je imala blaži potres mozga.

Sana se nakon ove pobjede plasirala u finale doigravanja za ulazak u Premijer ligu BiH, dok se Goraždanke okreću pripremama za još jednu sezonu u Prvoj ligi FBiH.

 

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...