LUDNICA U ENGLESKOJ: Fulham na korak od povratka u Premiership, pogledajte spektakularne golove…

Nogometaši Fulhama sve su bliže da izbore finale doigravanja za ulazak u Premier ligu.

  • Sport

  • 28. Jul. 2020  28. Jul. 2020

  • 0

U prvom polufinalnom dvoboju, odigranom u Cardiffu, Fulham je ostvario pobjedu rezultatom 2:0 i ima dobru prednost pred revanš na Craven Cottageu i na pravom je putu da se pridruži Leedsu i WBA na putu ka eliti.

Vodeći pogodak za goste iz Londona postigao je Onomah u 49. minuti na asistenciju Reeda.

Uveliko je Fulhama ka Premiershipu gurnuo Kebano, koji je postigao gol u prvoj minuti nadoknade i teško da Cardiff može da se vrati.

Revanš će ove dvije ekipe odigrati već za tri dana, a u finalu će Fulham (ili Cardiff ako se desi čudo) igrati protiv Brentforda ili Swanseaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...