GRUJIČIĆ U STRAHU OD POBUNE: „Pozivam Srbe i Bošnjake da ne daju glasove pogrešnim ljudima…“

Zajednički kandidat većine srpskih stranaka za načelnika općine Srebrenica Mladen Grujičić pozvao je građane da ga podrže i da, kako je naveo, zbog nekog sitnog nezadovoljstva, ne daju glasove pogrešnim ljudima, jer bi to doprinijelo rasipanju i gubitku Srebrenice.

  • Politika

  • 28. Jul. 2020  28. Jul. 2020

  • 5

Grujičić je naveo da mu podrška svih partija iz Republike Srpske znači mnogo.

- Srebrenica je specifična sredina i svako iskakanje bi značilo podjelu srpskog biračkog tijela. Ovo je pokazatelj da su sve stranke, uz određene zamjerke, ali i pohvale, stale iza jednog kandidata i mnogo će biti lakše ići u kampanju u narednom periodu - rekao je za "Euroblic" Grujičić.

On je napomenuo da su se za načelnika Srebrenice kandidirala i dva nezavisna kandidata iz reda srpskog naroda, koji su odlučili da idu mimo stavova ostalih partija.

- Pozivam sve srpsko, ali i bošnjačko stanovništvo koje je do sada upoznalo moj rad, da ne rasipa svoje glasove na kandidate koje ne podržavaju političke partije, jer ova odluka je rezultat duge analize i sveukupnog rada - poručio je Grujičić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...