INZKO UPOZORIO BH. VLASTI: "Od krucijalne važnosti je da se budžet BiH objavi u Službenim novinama“

Ovo ukazuju da će OHR nastaviti podržavati napore Centralne izborne komisije u organizaciji izbora.

  • Politika

  • 30. Jul. 2020  30. Jul. 2020

  • 1

Bosanskohercegovačkim vlastima iz Ureda visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini (OHR) je poručeno kako je nakon kašnjenja s usvajanjem Budžeta BiH od krucijalne važnosti da se budžet objavi u Službenim novinama, kako bi bile nastavljene predizborne aktivnosti.

  • Nakon dugog kašnjenja sa usvajanjem budžeta, sada je od krucijalne važnosti da se budžet objavi u Službenim novinama i da se što prije krene sa izvršenjem budžeta, kako bi Centralna izborna komisija mogla provesti neophodne radnje u vezi sa organizacijom lokalnih izbora u 2020. godini i izbora u Mostaru bez daljeg odlaganja – naveli su na Twitteru.

Ukazuju da će OHR nastaviti podržavati napore Centralne izborne komisije u organizaciji izbora.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...