U SRBIJI DRAMATIČNO: Demonstranti ponovo ispred Skupštine, pripremaju se za blokadu Vučićevog parlamenta...

Grupa građana blokirala je saobraćaj ispred Doma Narodne skupštine kao protest protiv sutrašnjeg konstituisanja novog saziva Skupštine Srbije.

  • Regija

  • 02. Avg. 2020  

  • 0

Kako su najavili organizatori, večerašnji protest je “priprema za blokadu Vučićevog parlamenta”, koja bi trebalo da počne sutra ujutru.

Na 27. dan protesta prvi je stigao pokret Dosta je bilo (DJB) Saše Radulovića, koji napominje da će večerašnji događaj biti uvod u blokadu Narodne skupštine sutra ujutru.

– Cilj nenasilne blokade je da svojim prisustvom blokiramo falsifikovane poslanike da konstituišu falsifikovanu skupštinu u domu Narodne skupštine – naveli su iz DJB u saopštenju, piše Blic.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...