SVE VUČIĆEVE LAŽI: „Ubica pjevačice Jelene Krsmanović-Marjanović bit će uhapšen…“

Da je u Srbiji sve laž, odavno je poznato, laže cjelokupna vlast, laže Aleksandar Vučić, laže Ana Brnabić, laže Goran Vesić, laže Nebojša Stefanović, laže Siniša Mali, laže Zlatibor Lončar, laže Krizni štab... A svi oni zajedno lažu narod.

  • Regija

  • 03. Avg. 2020  03. Avg. 2020

  • 0

Portal Direktno.rs započeo je feljton o svim lažima jednog čovjeka koji je pretvorio državu u privatnu svojinu, koji svakodnevno krši Ustav - predsjednika Srbije, koji se igra životima sedam miliona ljudi.

Možda najveća i najbezočnija laž Aleksandra Vučića jeste da će ubica pjevačice Jelene Krsmanović-Marjanović biti uhapšen za 48 sati! Ovo obećanje tadašnji premijer je dao 21. aprila, tri dana pred izbore održane 2016. godine.

- Ono što mogu da kažem je da će ubica biti uhapšen u narednih 48 sati - izjavio je tada Vučić.  

Možda mu je ova rečenica donijela poneki glas na izborima, ali povodom ubistva nesretne žene više se nije oglašavao. Na izborima je pobijedio pa mu, izgleda, više nije bilo važno da li će se Jelenino ubistvo riješiti.

Inače, od njegovog obećanja prošlo je više od četiri godine, a ubica i dalje nije priveden pravdi.  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...