ČIN KOJI JE ZGROZIO REGIJU: Umrla žena koju je muž nasilnik ZAPALIO BENZINOM

Žena M. M. (33) koju je 20. juna nevjenčani suprug Branislav Stanivuković (43) polio benzinom i zapalio, preminula je danas u 12.15 sati u UKC-u RS-a.

  • Hronika

  • 03. Avg. 2020  03. Avg. 2020

  • 0

Kako je potvrđeno za "Nezavisne", ona je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske od 20. jula bila hospitalizovana na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, gdje je danas i preminula.

Stanivukoviću je za ovo monstruzno djelo određen pritvor, a sve se desilo kod Laktaša, u blizini kuće njene majke, i to naočigled njene maloljetne kćerke.

Stanivuković je prije nekoliko godina zapalio i kuću njene majke.

Kobnog dana, prema nezvaničnim informacijama, bila je na poslu kada ju je on pozvao telefonom i prijetio te joj rekao da dođe majčinoj kuće, jer ju je zapalio.

Kada je nesretna žena došla s kćerkom i vidjela da joj nije zapaljena kuća, navodno se s kćerkom uputila nazad pješice.

Stanivuković ih je pratio te na jednom dijelu ceste ženu polio benzinom i zapalio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...