SASTANAK DIREKTORA OSA-e I SIPA-e: Razgovarali su o...

...nastavku saradnje ove dvije agencije, za koju kažu da je do sada bila uspješna.

  • Vijesti

  • 05. Avg. 2020  05. Avg. 2020

  • 0

Generalni direktor Obavještajno-sigurnosne agencije BiH Osman Mehmedagić primio je u prvu radnu posjetu novoimenovanog direktora Državne agencije za istrage i zaštitu Darka Ćuluma.

Tokom sastanka se razgovaralo o dosadašnjoj saradnji, koja je ocijenjena kao uspješna, te je obostrano iskazana opredijeljenost za intenziviranjem operativne saradnje po pitanju borbe protiv terorizma, organiziranog kriminala, korupcije, ilegalnih migracija i krijumčarenja osoba, ratnih zločina i drugih djela iz nadležnosti dviju agencija, a sve s ciljem očuvanja sigurnog i stabilnog okruženja u Bosni i Hercegovini, saopšteno je.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...