IZBORI SE BLIŽE, TRUMP NAJAVLJUJE VAKCINU: Ali, njegova očekivanja su daleko optimističnija od onih...

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump izjavio je da je moguće da će SAD imati vakcinu protiv Covida-19 prije predsjedničkih izbora u novembru.

  • Svijet

  • 06. Avg. 2020  06. Avg. 2020

  • 0

Trumpova očekivanja daleko su optimističnija od onih koja su iznijeli njegovi zdravstveni stručnjaci u Bijeloj kući, prenose agencije.

Američki predsjednik je tokom gostovanja u radijskom programu američkog novinara Geralda Rivere istaknuo da je moguće da će vakcina biti spremna mnogo prije kraja godine te da bi to moglo da se desi i prije 3. novembra.

- Mislim da je u pojedinim slučajevima moguće i prije, ali otprilike, tada – odgovorio je Trump na pitanje Rivere može li se vakcina protiv koronavirusa proizvesti prije 3. novembra.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...