IBRAHIMOVIĆ ZAPALIO INSTAGRAM: Milioni ljudi pogledali su njegov trening na jahti (VIDEO)

Iako će početkom oktobra napuniti 39 godina, Zlatan Ibrahimović i dalje izgleda, ali i igra fenomenalno. Na kraju još jedne sezone, bivši švedski reprezentativac uputio se na odmor. On će ovoga puta biti nešto kraći, jer nova je sezona već na vratima, ali legendarni Ibra našao je vremena za sebe. 

  • Sport

  • 06. Avg. 2020  

  • 0

Ipak, na njegovoj jahti koja je plovila u vodama ispred Saint-Tropeza snimljen je kako - trenira. Ne samo da je snimljen objektivima kamera znatiželjnih fotografa i snimatelja, već je i sam objavio jedan video na svom Instagram-profilu. 

Na njemu je vidljivo kako radi sklekove i zgibove, kako rasteže gumu za vježbanje... Ima i na svom ljetnom rasporedu mjesta za treninge, a kao što je vidljivo, ima i ozbiljne uvjete za to. 

Imao je Ibrahimović i svoje treninge u moru, a sa svime je osim supruge Helen i dvojice sinova očarao i brojne gledatelje, kako uživo, tako i širom svijeta. Bog nogometa opet je zablistao...

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...