OVO JE HRVATSKI POMORAC OZLIJEĐEN U BEJRUTU: Četiri sata su mu operisali ruku i nogu

Jedan hrvatski državljanin je ozlijeđen u stravičnoj eksploziji skladišta amonijevog nitrata u Bejrutu, no nema smrtno stradalih hrvatskih državljana, objavilo je jučer Ministarstvo vanjskih i europskih poslova (MVEP).

  • Regija

  • 06. Avg. 2020  

  • 0

"U trenutku eksplozije u Bejrutu se nalazilo 11 hrvatskih pomoraca od kojih je jedan lakše ozlijeđen. Za sada nema službenih podataka da je netko od hrvatskih državljana smrtno stradao", odgovorio je MVE.

Radi se o pomorcu Branku Peroševiću, koji je operisan i dobro je, kao i ostalih 10 pomoraca s broda City of Rome.

Kuhar iz Slavonije kojem su operisane ruka i noga obratio se porukom zahvale ljekarima, bolničkom osoblju i počasnom konzulu u Bejrutu, prenosi HRT.

"Sve je korektno i osjećam se bolje. Moja je operacija trajala četiri sata i protekla je dobro. Sada se osjećam bolje", govori Perošević.

Hrvatski pomorci vraćaju se 21. augusta

Transportni brod City of Rome specijaliziran je za prijevoz vozila i u bejrutsku luku uplovio je šest sati prije eksplozije. Brod koji je uskoro trebao biti prodan pretrpio je znatna oštećenja i u toku je procjena štete.

Zbog uvođenja dvodnevnog vanrednog stanja u Bejrutu povratak hrvatskih pomoraca planiran za 11. augusta prolongiran je za 21. august.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...