TEŠANJSKIM MAJSTORIMA NI KORONA NIŠTA NE MOŽE: Raspisan konkurs za prijem novih radnika, za početak, traži se 30 ljudi…

Širenje proizvodnje u "Koteksu" pokazuje da je moguće ne samo opstati nego i razvijati poslovanje uprkos krizi.

  • Ekonomija

  • 07. Avg. 2020  07. Avg. 2020

  • 0

Kompanija "Koteks" d.o.o. Tešanj raspisala je oglas za prijem 30 novih radnika.

Kompanija je oglas raspisala na osnovu ukazane potrebe, a traže se šivači koji će raditi na mašini za šivanje kože ili tekstila.

Ova informacija dolazi u pravom trenutku za podizanje morala domaće privrede s obzirom na to da je upravo tekstilni sektor znatno pogođen krizom zbog otkazivanja narudžbi.

Širenje proizvodnje u "Koteksu" pokazuje da je moguće ne samo opstati nego i razvijati poslovanje uprkos krizi.

"Koteks" se bavi proizvodnjom kožne i tekstilne konfekcije, modne i radne odjeće i obuće, HTZ opreme, kožne galanterije i opreme za vojsku, policiju i specijalne službe (namjenska oprema).

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...