JE LI MOGUĆE DA JE OVO KRAJ: Priča o Josipu Iličiću nije bezazlena, osvanula oproštajna poruka napadaču iz Sanskog Mosta…

Slovenski reprezentativac Josip Iličić već danima je jedna od najaktuelnijih priča u Italiji zbog navodnih problema.

  • Sport

  • 07. Avg. 2020  07. Avg. 2020

  • 0

Josip Iličić ranije je napustio Bergamo i dobio od kluba zeleno svjetlo da se vrati kući u Ljubljanu. Prva verzija italijanskih medija bila je da je pao u depresiju, jer je zatekao suprugu s drugim muškarcem kada se vratio u stan, ali je ubrzo njegova supruga Tijana objavila zajedničku fotografiju i čini se otklonila sumnje u takvu verziju događaja.

Nakon posljednjeg meča s Interom, mnogi igrači i članovi Atalante iskazali su podršku Iličiću poziravši s njegovim dresom, a sada su ga se sjetili i navijači kluba sa sjevera Italije. Po gradu su polijepljeni plakati s likom Slovenca.

"Ovim putem svi želimo reći Iličiću da ga volimo. Bergamo je vaš dom. Kad god poželite, s nogometnim kopačkama ili bez, dođite da zajedno popijemo pivo", poručili su navijači zvijezdi Atalante.

Prema svemu sudeći, problemi koje Iličić ima privatno, nisu bezazleni, poruka navijača Atalante izgleda kao oproštajna, a navodno je igrač donio odluku da okonča karijeru, ali se nadamo da se to ipak neće desiti. Inače, Iličić bi mogao propustiti utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv PSG-a iako je iza sebe imao sjajnu sezonu.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...