SUPRUGU UDARIO AUTOMOBILOM: Žena zadobila teške povrede

U mjestu Popov Most, općina Foča, u dvorištu porodične kuće u srijedu je oko 22 sata prilikom kretanja vozila Golf 3 unazad povrijeđena P. S. iz Foče, saopćeno je iz PU Foča.

  • Hronika

  • 07. Avg. 2020  07. Avg. 2020

  • 1

Golfom je upravljao P. Lj., suprug povrijeđene, koji je krenuo unazad te udario P. S., koja se u tom momentu nalazila iza vozila.

Tom prilikom P. S. zadobila je teže tjelesne povrede i smještena je u Univerzitetsku bolnicu Foča na daljnje liječenje.

Uviđaj na mjestu nesreće obavili su službenici Policijske uprave Foča, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje radi utvrđivanja okolnosti i dokumentovanja krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...