ŽIVI SHOW: Divlja svinja ukrala nudisti laptop, vlasnik je zaganjao... (FOTO)

U Berlinu je na izletištu za nudiste došlo do manjeg incidenta kada je jednom od izletnika divlja svinja sa dva mladunca ukrala plastičnu kesu u kojoj se nalazio njegov laptop.

  • Šareni svijet

  • 07. Avg. 2020  07. Avg. 2020

  • 0

Vidjevši da mu je divlja svinja ukrala kesu, on je počeo da je ganja u trenutku kada je na izletištu bilo dvadesetak osoba, prenosi BBC.

Na fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, vidi se gol muškarac srednjih godina kako trči za divljom svinjom koja nosi njegovu kesu i za njena dva mladunca.

To nije prvi put da životinje kradu stvari od ljudi - prije nekoliko dana, također u Berlinu, otkrivena je lisica koja je krala ljudima cipele i papuče koje su ostavljali u baštama. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...