KAKO SRBIJANSKI MEDIJI VIDE NEUM: "Mjesto bez Covida-19 u kome su građani Srbije i više nego dobrodošli"

Ovo mjesto je zaradilo etiketu "najtraženije destinacije" ove sezone, a i srbijanski turisti mogu bez problema da ga posjete. To je Neum. Riječ je o gradu koji predstavlja jedini izlaz Bosne i Hercegovine na Jadran, piše srbijasnki portal "b92" u tekstu pod naslovom "Mesto bez kovida 19 u kome su građani Srbije i više nego dobrodošli"

  • Regija

  • 07. Avg. 2020  07. Avg. 2020

  • 0

Semir Temim, pomoćnik direktora Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona, naveo je da je u Neumu trenutno mnogo turista iz čitave Srbije.

S obzirom na to da je vrlo aktuelno pitanje povećanja cijena smještaja zbog pandemijske krize, Temim navodi da ne vjeruje da su cijene u Neumu skočile ove godine.

Dodaje da je Bosna i Hercegovina otvorila granice građanima Srbije i da srbijanski turisti mogu da dođu ne samo u Neum nego i u druge dijelove BiH, i to bez ikakvih dodatnih uslova, poput čistog PCR testa.

Seničić jej naveo da ne vjeruje da će Neum i sljedeće godine biti atraktivna destinacija, i da je to ove godine slučaj zbog zatvaranja granica država u kojima srbijanski turisti najčešće ljetuju, piše B92.

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...