SEBIJA IZETBEGOVIĆ NEMA DOBRE VIJESTI: Raste broj zaraženih, najgore je u Sarajevu, preminule tri osobe…

Iz Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu jutros je potvrđeno da je u protekla 24 sata na prisustvo koronavirusa testirano 416 uzoraka.

  • Vijesti

  • 08. Avg. 2020  08. Avg. 2020

  • 0

Od toga je 115 novozaraženih osoba.

Situacija je i dalje veoma teška, a kako je za N1 kazala generalna direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović, trenutno su 82 bolesnika na Podhrastovima.

Od 118 potvrđenih novih slučajeva zaraze koronavirusom, iz Sarajeva je 68, iz Goražda 15, iz Cazina 6, iz Bihaća i Kaknja po 3, iz Travnika 9, Visokog 5, Bugojna i Fojnice po 2 te iz Gornjeg Vakufa i Donjeg Vakufa po 1.

Od posljednica zaraze preminule su tri osobe.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...